ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Νίκος Δένδιας για Καποδίστρια: «Η διορατικότητα, η εντιμότητα και η αφοσίωσή του στο καθήκον, αποτελούν διαχρονικό υπόδειγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πρόκειται για μία πολύ επιτυχημένη επικοινωνιακή τακτική», αναφέρει στον focus fm ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη του ο πρωθυπουργός στο Star σχετικά με τη διαφθορά.
«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι κατά της διαπλοκής από φθόνο, γιατί θα ήθελε να είναι αυτός ο διαπλεκόμενος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης, υπογραμμίζοντας πως «εκπροσωπεί τη λυσσαλέα αντίσταση του παλιού να γεννηθεί το νέο».
«Το άνοιγμα των συνόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ, έγινε με ιδεολογικά κριτήρια και όχι με ανθρωπιστικά», τόνισε μεταξύ άλλων για το μεταναστευτικό, ενώ αναφορικά με το σενάριο της οικουμενικής, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε χαρακτηριστικά «δεν πιστεύω ότι θα παραδώσουν τόσο εύκολα την εξουσία».
























































