ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Φώφη Γεννηματά,


















































Συναγερμός στο Ισραήλ για τα σύνορα με την Ιορδανία: Φόβοι για νέα «7η Οκτωβρίου»
Επίδειξη νεο-οθωμανικής ισχύος: Οι Τούρκοι έστειλαν στη Λατάκεια (Λαοδίκεια) της Συρίας τον Τούρκο Ναύαρχο με τη φρεγάτα «Κωνσταντινούπολη» (TCG Istanbul)
Ο αρχιραβίνος του Ηνωμένου Βασιλείου καταδικάζει ως «ντροπιαστική» την απόφαση της Εκκλησίας της Αγγλίας να στηρίξει έγγραφο που κατηγορεί το
Υπόθεση Marfin: Τι λέει η Αστυνομία, τι λένε οι συνήγοροι υπεράσπισης
Deutsche Bank: Η Αθήνα τελευταία σε ποιότητα ζωής - Τιμές Νέας Υόρκης και μισθοί Βαλκανίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε αναφορές του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σε συνέντευξή του το βράδυ της Δευτέρας τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ «πηγαίνει αγκαζέ με τη Δεξιά», απάντησε η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά.
«Αυτό λοιπόν που έχω να απαντήσω στον κ. Τσίπρα είναι ότι γύρισε ο γάιδαρος και είπε τον πετεινό κεφάλα», σχολίασε η κ. Γεννηματά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό TV Creta.
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ καταλόγισε στον κ. Τσίπρα ότι «δύο φορές επέλεξε να κυβερνήσει με ένα ακροδεξιό κόμμα, με τον κ. Καμμένο». «Και μας λέει δήθεν ότι είναι μία Αριστερή κυβέρνηση», συμπλήρωσε.
Όπως τόνισε η κ. Γεννηματά, αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση υλοποιεί «σκληρές Δεξιές πολιτικές», ενώ πρόσθεσε ότι «κάθε φορά που πρέπει να περάσει μία προοδευτική ρύθμιση χρειάζεται η δική μας ψήφος, γιατί οι ακροδεξιοί συνεταίροι τους δεν ψηφίζουν τίποτα προοδευτικό».
























































