ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με καυστικό τρόπο σχολίασε ο Βασίλης Λεβέντης την συνέντευξή του Αλέξη Τσίπρα στο «Ενικό» . «Με τις τακτικές του κ. Τσίπρα, σε 4 χρόνια δεν θα υπάρχει καν χώρα, θα έχει «βουλιάξει», απαντά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Γιάννης Καλλιάνος, «ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ανέτοιμος, φανερά αγχωμένος και όχι σίγουρος για το μέλλον της χώρας. Σε ερώτηση αν προτιμά εκλογές ή οικουμενική απάντησε ότι έχει εντολή τετραετίας.
Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό να αφήσει τους «θριάμβους» στην άκρη και να ωριμάσει μέσα του η σκέψη της οικουμενικής με τεχνοκράτες για το καλό της Ελλάδας. Με τις τακτικές του κ. Τσίπρα, σε 4 χρόνια δεν θα υπάρχει καν χώρα, θα έχει «βουλιάξει».
























































