ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι στολές της Διαστημικής Δύναμης του Τραμπ προκαλούν αντιδράσεις
Ο Σαμαράς ανακοινώνει κόμμα και «τελειώνει» τον Μητσοτάκη - Ποιοι βρίσκονται ήδη στο πλευρό του
Ουκρανία: Νέο μεγάλο σκάνδαλο με κυβερνητικές συμβάσεις δισ. ευρώ για ελαττωματικά όπλα
ΣΟΚ στο Ισραήλ! Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιηθεί από τον Πρόεδρο τον Εμιράτων πριν τη σφαγή της 7/10/23 ότι η Χαμάς
Νέα οδική γέφυρα Ρωσίας-Βόρειας Κορέας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απάντηση στον Βρετανό υπουργό Οικονομικών, Τζορτζ Όσμπορν, έδωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο CNBC ο Έλληνας πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.
Υπενθυμίζουμε ότι, την Τετάρτη ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών Τζορτζ Όσμπορν σχολίασε καυστικά την κίνηση του ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν να επιλέξει για συνεργάτες του τον Γιάνη Βαρουφάκη και τον δημοσιογράφο Πολ Μέισον.
Ο Βρετανός υπουργός Οικονομικών επιχείρησε να γελοιοποιήσει την είδηση για το συμβουλευτικό ρόλο Βαρουφάκη στο Εργατικό κόμμα δηλώνοντας ότι «ο Βαρουφάκης επιστρατεύθηκε επειδή ο Μάο είναι νεκρός και ο Μίκυ Μάους είναι απασχολημένος».
Ο Γιάνης Βαρουφάκης σχολίασε στη συνέντευξή του στο CNBC:
«Όταν λοιπόν ο Τζορτζ Όσμπορν με χλευάζει, προφανώς προσπαθώντας να απολαύσει το γεγονός πως είμαι ένας ηττημένος υπουργός Οικονομικών, ναι, είμαι ένας ηττημένος υπουργός Οικονομικών αλλά από ποιόν; Από μια αδιάλλακτη Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία αποφάσισε να μας προκαλέσει ασφυξία χρησιμοποιώντας τις κλειστές τράπεζες προκειμένου να μας επιβάλει άλλη μια επιμήκυνση και υποκριτική βοήθεια. Ο βρετανικός λαός το γνωρίζει αυτό».
«Πιστεύει πραγματικά ο Τζορτζ Όσμπορν πως κοροϊδεύοντάς με, προσφέρει κάτι στον εαυτό του και στη διανοητική του κατηγορία… Δεν πιστεύω πως κάνει οποιαδήποτε καλό για την νοημοσύνη του».
























































