ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μουζάλας, Ευρωπαϊκή Ένωση, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Σκόπια, Συνθήκη Σένγκεν,


















































«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού
Ιωάννης Ιωαννίδης: Η Ελλάδα «έχει κατακλυστεί από “νούμερα-αχρηστοκράτες”, οι οποίοι προδιαγράφουν με αλαζονεία ένα σκοτεινό μέλλον για τη χώρα»
Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Νέο χτύπημα Σαμαρά: Αυτούς τους πήρε το Ποτάμι και πλέον δεν μπορούν να το μπαζώσουν
35χρονος δάγκωσε 54χρονη ταξιτζού - Της έκοψε το αυτί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν θέλουμε μόνο υλικά αγαθά από την ΕΕ αλλά χρήματα που θα εκταμιευθούν άμεσα για να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες» είπε την Παρασκευή ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας στο ραδιοφωνικό σταθμό Πολίτης της Κύπρου.
Σημείωσε δε πως το θέμα κολλάει τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην ελληνική γραφειοκρατία.
Για τη σημερινή σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ανέφερε πως αναμένει επίδειξη συναίνεσης παρά το ότι θεωρεί πως η κριτική που γίνεται είναι αναμενόμενη.
Είπε ότι δεν πρόκειται να ανοίξει η Ειδομένη και επί του παρόντος η κατάσταση είναι διαχειρίσημη, αλλά δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει με τις ροές τις επόμενες μέρες.
























































