ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βρυξέλλες, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νίκος Δένδιας, Νίκος Παππάς, Σύνοδος Κορυφής,


















































Ξέφυγε ο τουρκεμένος Κούρδος γενίτσαρος Φιντάν κι απείλησε με πόλεμο το Ισραήλ
Αλέξης Τσίπρας: Έτσι θα κυβερνήσω! 20 άξονες κοινωνικής δικαιοσύνης - Για τον λαό και την πατρίδα με πολιτική αρετή και
Η Χαλκιδική στις φλόγες και ένας «εκσυγχρονιστής» Σκέρτσος κάνει «στατιστική αλχημεία» - Απέχθεια της ΕΛ.Α.Σ. για τον σημιτικό πρώην ΠΑΣΟΚο
Νετανιάχου: Η Βρετανία είναι η πρώτη ισλαμική δημοκρατία που διαθέτει πυρηνικά όπλα
Η ΕΛ.Α.Σ. «τσάκισε» τις προχειρότητες του «εκσυγχρονιστή» Πιερρακάκη: Δεν θα επιτρέψουμε «την επικράτηση σκοπιμοτήτων και ασυδοσίας στο χώρο της ανώτατης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Νίκος Παππάς βγαίνει στην πρώτη γραμμή της επικοινωνιακής μάχης της κυβέρνησης παίρνοντας την υπόθεση απάνω του πολλές φορές αποκλειστικά.
Από τις Βρυξέλλες μάλιστα όπου βρισκόταν επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη καθώς ο δεύτερος υιοθέτησε βιαστικά το πρώτο προσχέδιο της Συνόδου που ήταν συντριπτικά εναντίον της Ελλάδας.
“Απέναντι μας οι χώρες του Βίζεγκραντ.Κακώς βιάζεται ο Κυρ. Μητσοτάκης να ταυτιστεί μαζί τους χρησιμοποιώντας δημοσιεύματα που διαψεύδονται”, έγραψε στο twitter.
Στη συνέχεια της ημέρας επανήλθε με άλλες τοποθετήσεις όπως ότι «Δεν υπάρχει ακροδεξιός στη ΝΔ, λένε… Αλλά ο Νίκος Δένδιας από βήματος Βουλής “δεν χαρίζει τον Μεταξά στην ΧΑ” …», γεγονός που προκάλεσε διαξιφισμό με τον πρώην υπουργό.
Σειρά είχε στη συνέχεια ο Άδωνις για τον οποίο έγραψε «Ο Άδωνις Γεωργιάδης ισχυρίζεται πως χειρότερος πρωθυπουργός μεταπολεμικά (και από Παπαδόπουλο) είναι ο Τσίπρας. Μπράβο Κυριάκο Μητσοτάκη».
























































