ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Αεροπορικές Επιδρομές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Μοσούλη, Νινευή, Τζιχαντιστές,


















































Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
Ο ΟΦΗ σήκωσε το Super Cup λυγίζοντας την ΑΕΚ στα πέναλτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αεροπορική επιδρομή εξαπέλυσαν αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη την Πέμπτη στοχεύοντας στρατόπεδο εκπαίδευσης της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο βορειοδυτικό Ιράκ.
Η αεροπορική επιδρομή χτύπησε ένα στρατόπεδο εκπαίδευσης δυτικά της Μοσούλης, στην περιοχή Μπαάτζ, στην επαρχία της Νινευή.
“Τουλάχιστον 25 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν από την αεροπορική επιδρομή, μεταξύ των οποίων και έξι Γερμανοί υπήκοοι”, είπε ο δημοσιογράφος Ρααφάτ Ζαράρι μιλώντας στο ARA News.
“Οι Γερμανοί τζιχαντιστές εκπαίδευσαν τους νεοσύλλεκτους την ώρα που τους πέτυχαν οι αμερικανικές βόμβες”, είπε ο Ζαράρι.
Το συγκεκριμένο στρατόπεδο εκπαίδευσης είχε δημιουργηθεί σε τοποθεσία που το Ισλαμικό Κράτος κρατούσε μυστική.
Εκεί εκπαιδεύονταν όλοι οι νεοσύλλεκτοι πριν σταλούν στα μέτωπα του βόρειου Ιράκ και στις αμυντικές θέσεις που έχει φτιάξει η οργάνωση ολόγυρα στη Μοσούλη.























































