ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφορολόγητο Όριο, Ευκλείδης Τσακαλώτος,


















































Πέθανε η Δέσποινα Τομαζάνη συγγραφέας και ηθοποιός της «Γλυκιάς Συμμορίας»
Super Cup: Ο ΠΑΟΚ πέταξε έξω από τον τελικό τον Παναθηναϊκό (84-82)
Ο Τραμπ απέρριψε την πρόταση του Ιράν για να ξανανοίξει τα Στενά του Ορμούζ
Τραγωδία στην Πλάκα: Νεκροί και οι έξι αγνοούμενοι - Ερευνώνται τα αίτια της έκρηξης
Super Cup: Στον τελικό ο Ολυμπιακός 93-80 την ΑΕΚ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ζήτημα της πλήρους ανεξαρτητοποίησης της φορολογικής διοίκησης, αποτέλεσε το αντικείμενο των διαπραγματεύσεων κατά τη συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των δανειστών την Παρασκευή.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, δήλωσε ότι στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχουν πλέον ανοιχτά ζητήματα με τους πιστωτές.
Ωστόσο, ερωτηθείς για την πρόταση των εκπροσώπων των δανειστών για τη μείωση του αφορολόγητου ορίου, ανέφερε ότι το Σάββατο, η κυβέρνηση θα καταθέσει αντιπρόταση.
Στην συγκεκριμένη συνάντηση μετείχε και ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με το κουαρτέτο για το δημοσιονομικό πλαίσιο το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 14.00 και όχι στις 15.00, όπως αρχικά είχε ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών. Θα έχουν προηγηθεί οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους πιστωτές για τη διοικητική μεταρρύθμιση (10.30) και το ασφαλιστικό (11.30).
























































