Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μέρκελ παραδέχτηκε το στραπάτσο της πολιτικής της στο προσφυγικό

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μία δύσκολη στιγμή για τους Χριστιανοδημοκράτες αποτελούν οι χαμηλές επιδόσεις του κόμματος στις περιφερειακές εκλογές της Κυριακής σύμφωνα με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ που διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να προωθεί μια λύση σε ευρωπαϊκό επίπεδο με στόχο την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης.

«Πρέπει να παραδεχθούμε ότι η χθεσινή ήταν μια δύσκολη ημέρα για το CDU» είπε η Μέρκελ σε μια συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά την συνάντηση που είχε με αξιωματούχους από το κόμμα των Χριστιανοδημοκρατών.

«Χωρίς καμια αμφιβολία, διανύσαμε πολύ δρόμο προς την επίλυση του προσφυγικού ζητήματος, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε επιτύχει μια βιώσιμη λύση. Είμαι απόλυτα πεπεισμένη ότι έχουμε ανάγκη από μια λύση σε ευρωπαϊκό επίπεδο και αυτή η λύση χρειάζεται χρόνο» πρόσθεσε η ίδια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο σοσιαλιστής Αντόνιο Ζοζέ Σεγκούρο επικράτησε του ακροδεξιού αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές της Πορτογαλίας

Γερμανικός Τύπος: Η Ισπανία νομιμοποιεί 500.000 μετανάστες «χωρίς χαρτιά»

Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» – Η σχέση της Ελλάδας με την Ινδία είναι «μία ανεκπλήρωτη υπόσχεση» 2.500 ετών

Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr