ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στη βόρεια Ιαπωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεχίζει τις επιθέσεις του προς την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Αυτή τη φορά, ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στην εκπομπή “Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα”, του TRT, υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός εκβιάζει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με εκλογές, σε περίπτωση που δεν ψηφίσουν το ασφαλιστικό.
Μάλιστα, είπε συγκεκριμένα ότι ο πρωθυπουργός εκβιάζει τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος με κάλπες την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα -ήτοι, εκλογές την Κυριακή του Θωμά- προκειμένου να αποσπάσει τη θετική τους ψήφο στην ψηφοφορία για το ασφαλιστικό.
Εκτίμησε μάλιστα πως η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν θα είναι σε θέση να προχωρήσει, δίνοντάς της περιθώριο ζωής το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο.
























































