ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι
Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν - Τι ζητά το Ιράν
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
Οι προτάσεις του Ιράν προς τις ΗΠΑ σύμφωνα με το Αλ Μαγιαντίν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεχίζει τις επιθέσεις του προς την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
Αυτή τη φορά, ο κ. Λεβέντης, μιλώντας στην εκπομπή “Κεντρική Ελλάδα Καλησπέρα”, του TRT, υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός εκβιάζει τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με εκλογές, σε περίπτωση που δεν ψηφίσουν το ασφαλιστικό.
Μάλιστα, είπε συγκεκριμένα ότι ο πρωθυπουργός εκβιάζει τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος με κάλπες την πρώτη εβδομάδα μετά το Πάσχα -ήτοι, εκλογές την Κυριακή του Θωμά- προκειμένου να αποσπάσει τη θετική τους ψήφο στην ψηφοφορία για το ασφαλιστικό.
Εκτίμησε μάλιστα πως η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν θα είναι σε θέση να προχωρήσει, δίνοντάς της περιθώριο ζωής το αργότερο μέχρι τον Σεπτέμβριο.
























































