ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στο Κατάρ συναναντήθηκε με τον Εμίρη, τον Πρωθυπουργό και τον Υπ. Άμυνας που προσκάλεσε στην Ελλάδα
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτά είναι τα 13 στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ στη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ προς τη Χεζμπολάχ
Ο Νίκος Δένδιας στη Σαουδική Αραβία - Ο Σαουδάραβας Υπ. Άμυνας τον ευχαρίστησε για τους Patriot - Ο Δένδιας με
Ανακοίνωσε την Πρωταπριλιά το κόμμα της η Μαρία Καρυστιανού: «Ξεκινάμε για την Ελπίδα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν έχει διατυπωθεί κανένα αίτημα επανεισδοχής των μεταναστών που πέρασαν την Δευτέρα στα Σκόπια, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Συντονιστικού για το προσφυγικό Γιώργος Κυρίτσης.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, τόνισε πως «δεν έχουμε εικόνα πόσοι πρόσφυγες είναι στα Σκόπια, το μόνο το οποίο γνωρίζουμε είναι ότι σε καμία επίσημη πύλη εισόδου στη χώρα δεν έχει διατυπωθεί κάποιο αίτημα επανεισδοχής».
«Το οποίο όπως έχει πει η κυβέρνηση θα το επανεξετάσει και θα πράξει τα νόμιμα» ανέφερε. «Δεν γνωρίζω ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από το φυλλάδιο» πρόσθεσε.
























































