ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βομβιστική Επίθεση, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Ισραήλ, Κωνσταντινούπολη, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Τζιχαντιστές, Τουρίστες, Τουρκία,


















































Η Τουρκία προσέλαβε Αμερικανούς «λομπίστες» - Ποιοι είναι οι φιλότουρκοι νεο-οθωμανοί των ΗΠΑ
Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini - Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα
Ο Χάρι και η Μέγκαν επέστρεψαν στη Βρετανία - Χαρές ο Βασιλιάς, νεύρα ο Διάδοχος
Στόχος του Ιράν ο Γιαΐρ Νετανιάχου - Η Μοσάντ ανακάλυψε το σχέδιο δολοφονίας
Συνελήφθη Πακιστανός εμπρηστής - Άναβε φωτιές με αναπτήρα στο Αιγάλεω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε ότι η χώρα του θα διεξάγει έρευνα για να διαπιστωθεί εάν ο τζιχαντιστής βομβιστής αυτοκτονίας, που ανατινάχτηκε το Σάββατο το πρωί στην Κωνσταντινούπολη, είχε εξαρχής στόχο τους Ισραηλινούς τουρίστες.
Οι τουρκικές Αρχές ισχυρίζονται ότι σχεδίαζε να ανατιναχτεί σε ένα κυβερνητικό κτίριο αλλά επειδή οι ύποπτες κινήσεις του έγιναν αντιληπτές από αστυνομικούς, ανατινάχτηκε νωρίτερα.
Ωστόσο, αυτό το νωρίτερα “έτυχε” να “σκάσει” πάνω σε ένα γκρουπ με Ισραηλινούς τουρίστες.
Από τη βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη νεκροί είναι τρεις Ισραηλινοί, οι Σίμχα Σιμόν Ντεμρί (Simha Simon Demri), 60 ετών, Ιωνάθαν Σούχερ (Yonathan Suher), 40 ετών, και Αβραάμ Γκόντμαν (Avraham Goldman), 70 ετών, και ένας Ιρανός με το όνομα Αλί Ρεζά Ραζμχάχ (Ali Reza Razmkhah).
Ακόμα 11 Ισραηλινοί τουρίστες τραυματίστηκαν από την επίθεση εκ των οποίων οι δύο σοβαρά.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο βομβιστής αυτοκτονίας παρακολουθούσε το γκρουπ των Ισραηλινών τουριστών και ανατινάχτηκε όταν έφτασε κοντά τους.
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι σκοπεύει να μιλήσει και με τον ίδιο τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.























































