ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ελληνική Κυβέρνηση, Εφημερίδα Τα ΝΕΑ, Νίκος Παππάς, Σταύρος Ψυχάρης,


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πόλεμος που κάνει η κυβέρνηση με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα κορυφώνεται λίγες ώρες πριν από την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή, την οποία μάλιστα ζήτησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Μετά το πρωτοσέλιδο των Νέων, το Σάββατο, με τίτλο «Στήνουν βρώμικο ‘16» αλλά και το άρθρο του Σταύρου Ψυχάρη στο Βήμα της Κυριακής με τίτλο «Η αλλαγή», όπου προκάλεσε αίσθηση η αναφορά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο επί χούντας, ήταν η σειρά της κυβέρνησης να “απαντήσει”.
Όχι μέσω non paper ή διαρροών αλλά μέσω ενός tweet από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά. Έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πλέον στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα: «Βρώμικο 2016… Αποτυχημένο το ξέπλυμα των ευθυνών για την λίστα Μπόργιανς. Δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι…».
























































