ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανάγκη για ευρωπαϊκή λύση στο προσφυγικό υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος που είχε συνάντηση με την επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), Γκέρτα Χάσελφελντ.
Την κ. Χάσελφελντ συνόδευε ο Γερμανός Πρέσβης στην Ελλάδα, Πέτερ Σόοφ.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν οι επιπτώσεις της προσφυγικής κρίσης στη χώρα μας και στα κράτη μέλη της ΕΕ, με τον υπουργό να επισημαίνει την ανθρωπιστική διάσταση της κρίσης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα σύμφωνα με το ΥΠΟΙΚ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος παρουσίασε επίσης τον οδικό χάρτη της κυβέρνησης για την έξοδο από την κρίση και τους ενημέρωσε για την πορεία της διαπραγμάτευσης με τους θεσμούς στο πλαίσιο της πρώτης αξιολόγησης.























































