ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοκ! Δείτε τις βίδες και τα θραύσματα από τις βόμβες στις Βρυξέλλες

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συγκλονιστικές εικόνες εξακολουθούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τις Βρυξέλλες που αποδεικνύουν πόσο αποφασισμένοι ήταν οι βομβιστές να σκοτώσουν όσους περισσότερους αθώους μπορούσαν.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν σήμερα στο νοσοκομείο Gasthuisberg στο Λουβέν. Εκεί γιατροί έδειξαν στο Βασιλικό ζεύγος του Βελγίου τα θραύσματα αλλά και τις βίδες που αφαίρεσαν από τα θύματα της επίθεσης.

Από τις φωτογραφίες, εκτός από τα θραύσματα τα οποία μπορεί να είναι από οπουδήποτε, ακόμα και από τον περιβάλλοντα χώρο και εκτοξεύθηκαν εναντίον των θυμάτων κατά την διάρκεια της έκρηξης, μπορεί να δει κανείς ότι μεταξύ των αντικειμένων που αφαιρέθηκαν από τα σώματα των θυμάτων ήταν και βίδες.

BELGIUM1 BELGIUM2 BELGIUM3 BELGIUM4 BELGIUM5 BELGIUM6 BELGIUM7

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»

Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή

Ο Μοχάμεντ Όντεχ είναι ο νέος αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα

Η Χαμάς σχεδιάζει επανάληψη της 7ης Οκτωβρίου στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια

Νετανιάχου: Οι IDF ελέγχουν το 60% της Γάζας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr