ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Τζον Κέρι,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Το Ιράν επιστρατεύει παιδιά από 12 ετών στον εν εξελίξει πόλεμο
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, τόνισε πως οι επιθέσεις στις Βρυξέλλες καταδεικνύουν την επείγουσα ανάγκη να εμποδιστούν τέτοιου είδους τρομοκρατικές ενέργειες στην Ευρώπη.
«Πιστεύω ότι όλοι ανησυχούμε επειδή εδώ και πολλά χρόνια ξένοι μαχητές επιστρέφουν από τη Συρία ή από άλλες εμπόλεμες περιοχές και κρύβονται στις ευρωπαϊκές κοινότητες», υπογράμμισε ο επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Ο ίδιος πρόσθεσε πως η Ουάσινγκτον είναι σε επαφή με τις βελγικές αρχές εδώ και κάποιο διάστημα, προκειμένου «να καλυφθούν τα κενά» τα οποία γνωρίζουν οι Βρυξέλλες.
Επέμεινε όμως, απαντώντας σε μια ερώτηση, ότι «είναι σαφέστατα κατεπείγουσα ανάγκη» για την Ευρώπη να εμποδιστεί μια νέα επίθεση σαν αυτή των Βρυξελλών ή του Παρισιού.
Ο Κέρι, ο οποίος επισκέφθηκε τις Βρυξέλλες αμέσως μετά τις επιθέσεις, είπε επίσης ότι ο πρωθυπουργός του Βελγίου, Σαρλ Μισέλ, δήλωσε με σαφήνεια ότι «η κυβέρνησή του ξέρει ότι θα πρέπει να εφαρμόσει μέτρα».























































