Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυξάνονται οι ροές μεταναστών και στην Ιταλία

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη διάσωση 730 μεταναστών στη θαλάσσια περιοχή νότια της Σικελίας προχώρησε η ιταλική ακτοφυλακή ενώ οι ροές αυξάνονται επιβεβαιώνοντας την προειδοποίηση του Γάλλου υπουργού Ζαν-ιβ Λε Ντριάν ότι υπάρχουν περίπου 800.000 μετανάστες στη Λιβύη, ελπίζοντας να περάσουν στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα, το πλοίο «Nτιτσιότι» και η μονάδα του πολεμικού ναυτικού «Aλιζέο» διέσωσε 627 μετανάστες (528 άνδρες, 95 γυναίκες και τέσσερα παιδιά), που είχαν επιβιβασθεί σε πέντε διαφορετικές φουσκωτές λέμβους για την Ιταλία.

Παράλληλα, το πλοίο Ντάτιλο της ιταλικής ακτοφυλακής, διέσωσε άλλους 103 μετανάστες (80 άνδρες και 23 γυναίκες). Οι διασωθέντες πρόκειται να μεταφερθούν αύριο από μονάδα που συμμετέχει στην επιχείρηση «Τρίτων» στο Λιμάνι του Ποτσάλλο στην Σικελία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα φτηνά drone των 20.000 δολαρίων «ξοδεύουν» πυραύλους των 4 εκατ. δολαρίων

Ευρωκοινοβούλιο: Διεθνής διάσκεψη για την αντιμετώπιση της επιρροής των «Αδελφών Μουσουλμάνων» στην Ευρώπη

08/03/26: Ημερίδα για την Έμφυλη Βία και τη Δημοκρατία από το Europa Experience Athens

Ιράν: Οι Ευρωπαίοι θα αποτελέσουν νόμιμους στόχους αν εμπλακούν στον πόλεμο

Αύξηση της τρομοκρατικής απειλής στην Ευρώπη φοβάται η Europol

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr