ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
Τα σχέδια ανάπτυξης τουρκικών αντιαεροπορικών συστημάτων πίσω από την ισραηλινή επίθεση στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μήνυση κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, για συκοφαντική δυσφήμηση, κατέθεσε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος.
Αμέσως μετά δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η Δικαιοσύνη έχει τον λόγο για τη συνειδητή σπίλωση της προσωπικότητάς του, που, όπως είπε, επιχείρησε η κ. Γεροβασίλη.
«Καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός με την πολιτική δολιότητα, τη συκοφαντία και το ψέμα» σημείωσε ο εκπρόσωπος της Ν.Δ., ο οποίος όταν λήξει η αποχή των δικηγόρων θα καταθέσει και αγωγή κατά της κυβερνητικής εκπροσώπου.
Αφορμή τα όσα έχει δηλώσει η κυβερνητική εκπρόσωπος σχετικά με μαγνητοφωνημένες συνομιλίες του κ. Κουμουτσάκου με κατηγορούμενο, για υπόθεση εκβίασης.
H κυρία Γεροβασίλη απάντησε ότι η λέξη υιοθέτηση δεν ανταποκρίνεται ούτε στα όσα δήλωσε η ίδια ούτε στα όσα ανέφερε η κυβερνητική ανακοίνωση. Ένα μήνα τώρα υπάρχουν δημοσιεύματα για έμμισθη σχέση της ΝΔ και των εμπλεκομένων στην υπόθεση των εκβιασμών και γι αυτά ζήτησε από τη ΝΔ να απαντήσει επί της ουσίας.
Αντ΄ αυτού, πρόσθεσε, ήρθαν μηνύσεις και αγωγές δηλαδή πολλή σκόνη και φασαρία. Δεν μπορεί, είπε, να φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.
Η κα Γεροβασίλη χαρακτήρισε εξαιρετικά ενδιαφέρον, που δημιουργεί μείζον πολιτικό ζήτημα, σημερινό δημοσίευμα φιλοκυβερνητικής εφημερίδας ότι τα ήταν του δικηγόρου Σταύρου Παπασταύρου το γνωστό ποσό στη λίστα Λαγκάρντ και όχι του πελάτη του.
























































