ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτο: Η Νέα Δημοκρατία δεν καταδικάζει τις πρακτικές του ΔΝΤ!

Απίστευτο: Η Νέα Δημοκρατία δεν καταδικάζει τις πρακτικές του ΔΝΤ!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη ενημέρωσε ήδη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για τις εξελίξεις, σχετικά με τις υπόγειες κινήσεις του ΔΝΤ σε βάρος της Ελλάδος, όπως επιβεβαιώνουν και οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επισήμως δεν υπάρχει σχετική ενημέρωση, για τη θέση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωστόσο πηγές της Συγγρού σχολιάζουν ότι η ΝΔ διατηρεί επιφυλάξεις για τα αναφερόμενα στο έγγραφο του WikiLeaks.

Και προφανώς αυτή είναι και η πραγματική θέση της ΝΔ, καθώς ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Γιάννης Βρούτσης μιλώντας στον ΣΚΑΙ, διατύπωσε και τις προσωπικές του επιφυλάξεις.

«Εγώ προσωπικά έχω ερωτήματα για την αξιοπιστία της διαρροής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Βρούτσης, διερωτώμενος «ποιος, πώς και γιατί την έκανε».

«Λίγο περίεργο πάντως δεν είναι να υπάρχει τέτοια διαρροή εν μέσω της διαπραγματεύσεως; Ποιός τους κατέγραφε και γιατί; Πού έγινε η καταγραφή;», έγραψε στο Twitter και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να παντρέψει το γιο του με την Σάκκαρη

Αλέξης Τσίπρας: Έτσι θα κυβερνήσω! 20 άξονες κοινωνικής δικαιοσύνης – Για τον λαό και την πατρίδα με πολιτική αρετή και ορθό λόγο

Ο πανέξυπνος… διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο – Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ

Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη – Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα

Αλέξης Τσίπρας: «Το ζήτημα της ακρίβειας δεν αντιμετωπίζεται με επιδόματα» – «Δεν λύνεις κανένα πρόβλημα αν δεν καταπολεμήσεις την αιτία του προβλήματος»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...