ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ακροδεξιοί χτύπησαν μουσουλμάνα με αυτοκίνητο (σκληρά βίντεο)

Ακροδεξιοί χτύπησαν μουσουλμάνα με αυτοκίνητο (σκληρά βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μερικές εκατοντάδες ακροδεξιοί διαδήλωσαν το Σάββατο κατά μεταναστών, προσφύγων και μουσουλμάνων στη συνοικία Μόλενμπεκ στις Βρυξέλλες, η οποία θεωρείται φυτώριο τζιχαντιστών.

Την ώρα που οι ακροδεξιοί, οι οποίοι φορούσαν μάσκες, φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα, μουσουλμάνοι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν επίσης στους δρόμους.

Η αστυνομία χώρισε τις δυο πλευρές των διαδηλωτών για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια. Τότε εμφανίζεται ένα λευκό αυτοκίνητο.

Ερασιτεχνικό βίντεο καταγράφει στη συνέχεια το αυτοκίνητο να χτυπά μια γυναίκα που φορά μαντίλα χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια να επιβραδύνει. Κατόπιν εξαφανίζεται με μεγάλη ταχύτητα.

Λίγο πριν την αποτρόπαια κίνηση ο συνοδηγός του οχήματος απαθανατίστηκε να τραβάει φωτογραφίες και να διασκεδάζει καθώς περνούσε ανάμεσα στο πλήθος. Ο οδηγός και οι επιβάτες στο όχημα έχουν συλληφθεί και η γυναίκα νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τα βελγικά μέσα ο δράστης είναι κάτοικος του Μόλενμπεκ ενώ διεθνή μέσα αναφέρουν πως πρόκειται για «ακροδεξιό ακτιβιστή».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία – «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας

Πρεσβεία των ΗΠΑ στο Λονδίνο: Αποφύγετε εβραϊκούς χώρους σε όλη την Ευρώπη

Διχασμένη η ΕΕ για την αναστολή της συμφωνίας με το Ισραήλ: Ισπανία και Ιρλανδία πιέζουν για ανάληψη δράσης

Ακροδεξιός Πολωνός βουλευτής ισχυρίστηκε ότι το Ισραήλ διαπράττει «γενοκτονία» στη Γάζα

Ιερουσαλήμ: Ιουδαίοι διαμαρτύρονται γιατί δεν επιτρέπεται για λόγους ασφαλείας να προσευχηθούν στο Δυτικό Τείχος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr