ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για WikiLeaks, Αλέξης Τσίπρας, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Κριστίν Λαγκάρντ, Μέγαρο Μαξίμου, Ντέλια Βελκουλέσκου, Πολ Τόμσεν,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με μια αιχμηρή ανακοίνωση σχολιάζει το Γραφείο του Πρωθυπουργού την επιστολή της επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ προς τον Αλέξη Τσίπρα, με φόντο τις αποκαλύψεις των WikiLeaks για τους διαλόγους Τόμσεν – Βελκουλέσκου.
«Η στρατηγική κωλυσιεργίας στη διαπραγμάτευση προκειμένου να δημιουργηθούν συνθήκες πιστωτικής ασφυξίας στην Ελλάδα λίγο πριν το βρετανικό δημοψήφισμα είναι πράγματι μια μεγάλη ανοησία. Μία ανοησία που οφείλουμε, όλοι, να αποτρέψουμε», αναφέρει ανακοίνωση που εκδόθηκε μετά τη σύσκεψη κυβερνητικών στελεχών υπό τον Πρωθυπουργό με αντικείμενο την πορεία της διαπραγμάτευσης.
Η ίδια ανακοίνωση τονίζει ότι «η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει άμεσα χωρίς εξωπραγματικές απαιτήσεις για επιπρόσθετα μέτρα, πέρα από όσα ορίζει η συμφωνία του περασμένου Ιουλίου».
Σε ό,τι αφορά τέλος στα ζητήματα ασφάλειας, η κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι «η Ελλάδα είναι μια χώρα απόλυτα ασφαλής, πολύ περισσότερο, μάλιστα, από χώρες στις οποίες έχει πραγματοποιηθεί η συντριπτική πλειοψηφία των διαρροών των WikiLeaks».
























































