ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Χαρίτσης, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, Μπάρακ Ομπάμα, ΣΥΡΙΖΑ, Τζο Μπάιντεν,


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το τάνκερ «Άγιος Φανούριος» διήλθε από τα Στενά του Ορμούζ
Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ - Στο 25% ο Τσίπρας
ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη
Υεμένη: Οι Χούτι απέκτησαν νέα όπλα «άμεση απειλή» για τη ναυτιλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύντομες επαφές με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, θα έχει σήμερα στον Λευκό Οίκο ο υφυπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης, στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκδήλωση τιμής της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου.
Ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα και ο αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, όπως και οι προκάτοχοί τους, τιμούν και φέτος την εθνική επέτειο στην Ουάσιγκτον με τη συμμετοχή του Αρχιεπισκόπου Αμερικής Δημήτριου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΜΠΕ, ο υφυπουργός θα παραστεί σήμερα το απόγευμα 16:00 ώρα Αμερικής, σε δεξίωση στο Λευκό Οίκο εκπροσωπώντας την ελληνική κυβέρνηση, στο πλαίσιο της καθιερωμένης εκδήλωσης τιμής της ελληνικής ομογένειας στις ΗΠΑ, και θα σύντομες επαφές με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν.
Το βράδυ στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί επίσημο δείπνο, στο οποίο ο κ. Χαρίτσης ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης θα έχει συνομιλίες με την (οικοδέσποινα) υπουργό Υγείας των ΗΠΑ, Σίλβια Μάθιους Μπάργουελ, ελληνικής καταγωγής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα υπάρξει αναλυτική συζήτηση για την αξιολόγηση της ελληνικής οικονομίας, το ζήτημα του χρέους, το προσφυγικό, την επιστροφή στην ανάπτυξη και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.
























































