ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βέλγιο, Βρυξέλλες, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Λέρος, Οσαμά Κραγιέμ, Πρόσφυγες, Τζιχαντιστές,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από τη Λέρο φαίνεται πώς εισήλθε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ανάμεσα στους πρόσφυγες, ο 23χρονος Οσάμα Κραγιέμ, ένας από τους τέσσερις τζιχαντιστές που συνελήφθησαν την Παρασκευή το βράδυ από τις βελγικές Αρχές.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ανταποκριτής του MEGA στις Βρυξέλλες, ο Οσάμα Κραγιέμ εμφανίζεται να είχε περάσει από τη Λέρο, τον Σεπτέμβριο του 2015, συνεχίζοντας το ταξίδι του προς τις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, για να λάβει μέρος – κατά πάσα πιθανότητα – στη βομβιστική ενέργεια που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλες, τον προηγούμενο μήνα.
Ο Κραγιέμ εντοπίστηκε, μέσω των καμερών ασφαλείας, από τους Βέλγους στο σταθμό του Μετρό που σημειώθηκε η πολύνεκρη έκρηξη.
Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, ο Κραγιέμ παρουσίασε στις ελληνικές αρχές πλαστό διαβατήριο, με το όνομα Ναΐμ Αλ Χαμέντ.
Ο ίδιος άνδρας πέρασε από την Αυστρία και τη Γερμανία, πριν καταλήξει στο Βέλγιο, άγνωστο με ποιο τρόπο.
Σύμφωνα με τη γαλλική Le Monde, DNA του 23χρονου τζιχαντιστή βρέθηκε στο διαμέρισμα από το οποίο αναχώρησαν οι τρεις βομβιστές του αεροδρομίου των Βρυξελλών.
Ο Οσάμα Κραγιέμ έχει σουηδική υπηκοότητα και καταγωγή (ιθαγένεια) από τη Συρία.























































