ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνικό Χρέος, Πιέρ Μοσκοβισί,


















































Δούναβης: Βρέθηκαν σκελετοί Γερμανών στρατιωτών του 1945 πάνω σε μοτοσικλέτα
Η Αστυνομία της Νέας Υόρκης «άδειασε» τον Μαμντάνι για το ταξίδι της γυναίκας του στη Μέση Ανατολή
Ρωσία: Κινέζοι εργάτες υποχρέωσαν τις Δυνάμεις Ασφαλείας σε υποχώρηση
Η Χαμάς φυλακίζει και βασανίζει Γαζαίους ακόμα και γυναίκες και παιδιά
Η Συρία προσχωρεί στη συμμαχία Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν και Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αναπόφευκτη χαρακτήρισε τη σύνδεση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης, με την δέσμευση των θεσμών για να αρχίσει η συζήτηση για το ελληνικό χρέος, ο Ευρωπαίος επίτροπος αρμόδιος για τις Οικονομικές και Δημοσιονομικές υποθέσεις, Πιέρ Μοσκοβισί μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Με την τοποθέτηση του αυτή ο κ. Μοσκοβισί αδειάζει τον γερμανό ομόλογο του “σκληρό” Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος ούτε να ακούσει δεν θέλει για απομείωση του ελληνικού χρέους και το επαναλαμβάνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί.
Όπως είπε ο κ. Μοσκοβισί, στόχος είναι η επίτευξη συμφωνίας για το ελληνικό πρόγραμμα πριν από την εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ ή έως το τέλος της εβδομάδας και η ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης και της αξιολόγησης γύρω από το Πάσχα.
Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος παραδέχτηκε ότι υπάρχουν διαφορετικές εκτιμήσεις με το ΔΝΤ. Ωστόσο επέμεινε ότι δεν υπάρχουν προστριβές μεταξύ των ευρωπαϊκών θεσμών και του Ταμείου και χαρακτήρισε «απολύτως απαραίτητη» η συμμετοχή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα.
Τόνισε επίσης ότι «το να ζητάμε περισσότερα από την Ελλάδα, θα έκανε ζημιά στην ανάπτυξη», ενώ επανέλαβε ότι δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο.
























































