ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
Χάος στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε όλο το Ισραήλ
Το Ιράν απειλεί: Οι εισβολείς «θα καούν ζωντανοί» - Στόχος και το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκτάκτως αναχωρεί για το Παρίσι ο Πρωθυπουργός, λίγες ώρες μετά το ναυάγιο με τους θεσμούς τα ξημερώματα της Τρίτης.
Ο Αλέξης Τσίπρας είχει μαραθώνιο διαβουλεύσεων με ευρωπαίους εταίρους όλο το πρωί της Τρίτης και φαίνεται ότι κλείστηκε ραντεβού με τον Φρανσουά Ολάντ, σε μια προσπάθεια να πιέσει για πολιτική λύση. Θα ακολουθήσει ταξίδι σε Στρασβούργο και Βρυξέλλες όπου θα έχει κατ΄ιδίαν επαφή με τον Μάρτιν Σουλτς ενώ θα έχει και περαιτέρω συναντήσεις με ευρωπαίους αξιωματούχους με απώτερο σκοπό του Ελληνα πρωθυπουργού να κερδίσει την στήριξη των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.
Το σήμα για την αλλαγή στάσης έδωσε την Δευτέρα ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον με τον Πορτογάλο ομόλογό του Αντόνιο Κόστα, λέγοντας χαρακτηριστικά «κανείς δεν μπορεί να μας αφαιρέσει το δικαίωμα να επιλέγουμε τα μέσα για την επίτευξη των στόχων
Οπως ενημερώθηκε η Βουλή, αναβάλλεται ως εκ τούτου η συζήτηση που είχε ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρα για την εξεταστική επιτροπή για δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ. Η συζήτηση αναβλήθηκε για την Παρασκευή στις 10:00 το πρωί.
























































