ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αποπλάνηση Ανηλίκου, Βιασμός, Θεσσαλονίκη, Παιδεραστής, Παιδεραστία, Σεξουαλική Αποπλάνηση,


















































Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 55χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σε βάρος του 55χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Αθηνών για αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε το 12ο έτος της ηλικίας του, κατ’ εξακολούθηση, και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που φαίνεται ότι έλαβαν χώρα το 2012 στην Αθήνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για οδηγό ταξί, ο οποίος κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης. Της σύλληψης προηγήθηκε έλεγχος αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο ταξί, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε περιοχή του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα ήταν μόλις 8 ετών κατά την τέλεση των παραπάνω αδικημάτων. Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα, οι πράξεις διαπράχθηκαν σε σπίτι, όπου το διάστημα εκείνο ζούσε ο 55χρονος μαζί με ένα ακόμη άτομο και τη μητέρα της ανήλικης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο ανακριτή, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.























































