ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Μνημόνιο, Περιοδικό Focus,


















































Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
ΑΤ Μάνδρας: Αστυνομικός πυροβόλησε 31χρονο άνδρα που του επιτέθηκε με μαχαίρι
«Φωτιά» στα ενοίκια: Πού οι τιμές αυξήθηκαν έως 16,7%
Η Τουρκία σχεδιάζει σενάρια πολέμου εν μέσω των διευρυνόμενων αμυντικών δεσμών Ισραήλ-Ελλάδας, αποκαλύπτει επίσημη επιστολή
Allwyn Hellas και Euroleague Basketball μαζί στον δρόμο για τη δόξα - Η Allwyn Hellas γίνεται Official Partner της EuroLeague
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην πορεία των διαπραγματεύσεων αναφέρεται δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού Focus με τίτλο «Ο Σόιμπλε για τη συμφωνία στην Ελλάδα. Δεν είμαι πολύ απαισιόδοξος». Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται ότι «Το ελληνικό θρίλερ συνεχίζεται».
«Ωστόσο ο ομοσπονδιακός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, εξακολουθεί να αναμένει μία συμφωνία ανάμεσα στους διεθνείς δανειστές και την Ελλάδα. Δεν είναι ακόμη σίγουρος για το αν αυτό επιτευχθεί αλλά δεν είναι πολύ απαισιόδοξος, όπως ο ίδιος δήλωσε. Μπορούμε να τα καταφέρουμε είπε» γράφει το Focus.
«Συνεχίζοντας, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ανέφερε, ότι αυτή τη φορά η αξιολόγηση των μεταρρυθμίσεων από τους πιστωτές, δεν είναι τόσο δραματική όσο κατά το προηγούμενο έτος» καταλήγει το γερμανικό περιοδικό.
























































