ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: Το όραμα είναι η Ελλάδα να γίνει παραγωγός οπλικών συστημάτων
Οι Τούρκοι τρέμουν πόλεμο με Ισραήλ, Κούρδους και Έλληνες (Ελλαδίτες και Κύπριους)
Ο ηγέτης της Χαμάς Χάλεντ Μασάλ κάλεσε από την Τουρκία σε καταστροφή του Ισραήλ
Η Τουρκία μετέφερε νέα στρατεύματα στην τουρκο-κατεχόμενη βόρεια Συρία
Αμετακίνητοι οι αγρότες μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου: «Ας έρθουν να μας συλλάβουν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ενδιαφέρον παρακολούθησε ο Βασίλης Λεβέντης την ομιλία του πρόεδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο του κόμματος.
Ωστόσο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε απογοητευμένος από τον κ. Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι όσα είπε δεν τον ικανοποίησαν και δεν απαντούν στα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.
«Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας δεν θύμιζε έναν νέο και μοντέρνο άνθρωπο αλλά έναν μουχλιασμένων αντιλήψεων αλαζόνα» είπε χαρακτηριστικά ο κ Λεβέντης.
Και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχει καταλάβει ο κύριος Μητσοτάκης ότι η Ευρώπη δεν ψάχνει μεσσίες αλλά αναζητά σεμνούς, ικανούς και συμβιβαστικών αντιλήψεων ανθρώπους που να εκφράζουν τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται. Αλίμονο αν η Ελλάδα εξαρτάται στο μέλλον από κάποιον Μητσοτάκη όπως αυτόν που ακούσαμε σήμερα στο συνέδριο».
























































