ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ενδιαφέρον παρακολούθησε ο Βασίλης Λεβέντης την ομιλία του πρόεδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο του κόμματος.
Ωστόσο ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δήλωσε απογοητευμένος από τον κ. Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι όσα είπε δεν τον ικανοποίησαν και δεν απαντούν στα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.
«Η ομιλία του κ. Μητσοτάκη στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας δεν θύμιζε έναν νέο και μοντέρνο άνθρωπο αλλά έναν μουχλιασμένων αντιλήψεων αλαζόνα» είπε χαρακτηριστικά ο κ Λεβέντης.
Και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχει καταλάβει ο κύριος Μητσοτάκης ότι η Ευρώπη δεν ψάχνει μεσσίες αλλά αναζητά σεμνούς, ικανούς και συμβιβαστικών αντιλήψεων ανθρώπους που να εκφράζουν τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται. Αλίμονο αν η Ελλάδα εξαρτάται στο μέλλον από κάποιον Μητσοτάκη όπως αυτόν που ακούσαμε σήμερα στο συνέδριο».
























































