ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ
Οργή ΣΥΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα για τη συνέντευξη του στην «Ομάδα Αλήθειας»
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
Στο Ιράν ακραία σωματικά βασανιστήρια στη φυλακισμένη Νομπελίστρια Ναργκίς Μοχαμαντί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από το βήμα του Συνεδρίου της ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπίστηκε την πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά, υπογραμμίζοντας πως η παράταξη πρέπει να κάνει ένα μεγάλο άλμα προς τα εμπρός, με ουσιαστικές καταστατικές αλλαγές, και να αλλάξει την νοοτροπία των Ελλήνων.
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κάλεσε, μάλιστα, τον υπουργό Παιδείας, Νίκο Φίλη, που ήταν στο ακροατήριο, να απαντήσει πώς ο ΣΥΡΙΖΑ υποσχέθηκε τόσα πράγματα στον ελληνικό λαό χωρίς να έχει διασφαλίσει τίποτα.
Ο ίδιος προέβλεψε ακόμα πως ο ελληνικός λαός με το νέο μνημόνιο θα δοκιμαστεί πολύ χαρακτηρίζοντας μάλιστα και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, «αρχιλαϊκιστή».
























































