ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μάκης Βορίδης, Νέα Δημοκρατία, Φορολογία,


















































Η Σομαλιλάνδη στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου καταγγέλλει τον «έρωτα» της φιλοτουρκικής Σομαλίας με το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Τραγωδία στην Αχαΐα: 25χρονη απανθρακώθηκε σε σφοδρό τροχαίο
Ξανά «χρυσός» ο Τεντόγλου και στο Diamond League της Λωζάνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Το πρόγραμμα της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά ήταν περικοπές στο δημόσιο 80% και φορολογία 20%… Γιατί? Γιατί ήταν λειτουργικό….!” σημείωσε χαρακτηριστικά στο πλαίσιο της τοποθέτησής του στο 10ο τακτικό Συνέδριο της ΝΔ ο Μάκης Βορίδης.
“Εάν υπάρξει μια κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπάρχει η βαθιά πεποίθηση ότι θα υπάρξει ένας πρωθυπουργός που θα αλλάξει δομικά την ελληνική οικονομία, θα κάνει βαθιές και μεγάλες μεταρρυθμίσεις, είναι απολύτως εγγυημένο, ότι την άλλη μέρα η οικονομία θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης, απολύτως εγγυημένο” πρόσθεσε.
“Το πακέτο μέτρων θα το βάζαμε στο τραπέζι και θα ήταν πιο εύκολο, να σας πω γιατί… Όταν λες ότι την προσαρμογή θα την κάνω από τις δαπάνες, οι δαπάνες είναι μετρήσιμες και είναι σταθερό το τι εξοικονομείς, όταν λες ότι θα την κάνω από αύξηση των φόρων είναι ζητούμενο, ψάχνεις να το βρεις, μπορεί να το εισπράξεις, μπορεί και όχι” κατέληξε.
Τα συμπεράσματα δικά σας…
























































