ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Bloomberg, Eurogroup, Süddeutsche Zeitung, Αλέξης Τσίπρας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Σύνοδος Κορυφής,


















































Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στη βόρεια Ιαπωνία
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως δεν βλέπει ανάγκη αυτή τη στιγμή για τη σύγκληση έκτακτης Συνόδου Κορυφής των ηγετών της Ε.Ε. για την Ελλάδα.
Ερωτηθείς στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στο Βερολίνο για το εάν έχει έρθει η ώρα για μία τέτοια συνάντηση, ο Σόιμπλε απάντησε κατηγορηματικά “όχι” όπως μεταδίδει το Bloomberg.
Βρισκόμαστε στο σημείο όπου οι Θεσμοί στις συνομιλίες με την Ελλάδα δεν έχουν σημειώσει τόση πρόοδο” όση απαιτείται από τον πρόεδρο του Eurogroup Ντάισελμπλουμ προκειμένου να συγκαλέσει συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης.
Όταν καλυφθούν οι προϋποθέσεις, θα συγκληθεί η συνάντηση, είπε ο Γερμανός ΥΠΟΙΚ, “δεν γνωρίζω να είναι προγραμματισμένο οτιδήποτε άλλο” αυτή τη στιγμή.
























































