ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Αλέξης Τσίπρας, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Μνημόνιο,


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την αποχώρηση τους από την ελληνική πρωτεύουσα, λόγω του Πάσχα, ανακοίνωσαν οι εκπρόσωποι των θεσμών, σημειώνοντας ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα, επιτεύχθηκε «σημαντική πρόοδος».
«Η πρόοδος που σημειώθηκε στις διαπραγματεύσεις, προλειαίνει το έδαφος για την έναρξη των συζητήσεων σχετικά με τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους» προστίθεται στη σχετική ανακοίνωση.
«Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τις ελληνικές αρχές και τα κράτη – μέλη της Ευρωζώνης για την οριστικοποίηση και των τελευταίων στοιχείων του συνολικού πακέτου, με στόχο την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης» καταλήγουν οι θεσμοί.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντέισελμπλουμ έκανε λόγο για νομικά προβλήματαστον μηχανισμό εφαρμογής των έκτακτων προληπτικών μέτρων. «Πρέπει να συμφωνήσουμε σε μία σειρά πρόσθετων μέτρων, τα οποία θα αποτελούν ένα είδος εγγύησης» τόνισε και παραδέχθηκε ότι «νομικά, φαίνεται ότι το ζήτημα είναι λίγο περίπλοκο».
Επανέλαβε τέλος, ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στην επίτευξη συμφωνίας και εκτίμησε ότι αυτή θα επέλθει εντός των επόμενων δύο εβδομάδων.
























































