ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Αμερικανοί ψηφοφόροι δεν πρέπει να επιλέξουν έναν αναξιόπιστο υποψήφιο δήλωσε την Τετάρτη η Χίλαρι Κλίντον αναφερόμενη στον Ρεπουμπλικάνο Ντόναλντ Τραμπ.
Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η Κλίντον χαρακτήρισε τον Τραμπ «ανεξέλεγκτο», έναν πολιτικό που θα μπορούσε να ζημιώσει τη χώρα, παραπέμποντας σε μια προηγούμενη τοποθέτησή της, όταν ο Τραμπ είχε υποστηρίξει πως η κλιματική αλλαγή είναι αστικός μύθος που διαδίδουν οι Κινέζοι.
Η Κλίντον, η οποία προηγείται στην κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών, πρόσθεσε πως ο Τραμπ –ο οποίος πλέον θεωρείται ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων στις προεδρικές εκλογές– χρειάζεται να δώσει σαφέστερες διευκρινίσεις για την πολιτική που προτίθεται να εφαρμόσει, ενώ τόνισε πως η ίδια γνωρίζει πώς να διεξαγάγει μια εκστρατεία εναντίον του.























































