ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Μνημόνιο,


















































Ο Ερντογάν μπλόκαρε τις κουρδικές δυνάμεις από την είσοδο στον πόλεμο στο Ιράν
Όσο ο Κυριάκος κάνει διακοπές ο Ερντογάν «κύκλωσε» Καστελλόριζο και «κατέλαβε» Β/Α Αιγαίο με δήθεν «θαλάσσια πάρκα»
Το Ισραήλ ως «ερωμένη» της Μέσης Ανατολής: Επιθυμητό κεκλεισμένων των θυρών, αποδιωγμένο στο προσκήνιο
Το ΥΠΕΞ της Ελλάδας λέει ότι η Τουρκία έκανε δύο τρύπες στο νερό με τα δήθεν «θαλλάσια πάρκα»
Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρά το γεγονός ότι ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξει μια συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και πιστωτών κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας, 9 Μαΐου, οι συνομιλίες φαίνεται ότι έχουν φθάσει σε αδιέξοδο, σημειώνεται σε δημοσίευμα του Open Europe.
Όπως αναφέρεται, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αρνείται να κάνει πίσω όσον αφορά τις απαιτήσεις του για την εξοικονόμηση 3,6 δισ. ευρώ, κάτι που έθετε αυτομάτως εκτός την Ελλάδα από τους στόχους του προϋπολογισμού.
Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας, απέρριψε μια τέτοια προσέγγιση, δηλώνοντας ότι «έχουμε καταστήσει σαφές ότι για διαδικαστικούς και ουσιαστικούς λόγους, αυτό δεν μπορεί να γίνει».
Εν τω μεταξύ, έρευνα ινστιτούτου στο Βερολίνο επιβεβαίωσε ότι το 95% των κεφαλαίων διάσωσης για την Ελλάδα κατευθύνθηκε προς τράπεζες της ζώνης του ευρώ και άλλους πιστωτές.
























































