ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Γιούρκι Κατάινεν, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Μνημόνιο,


















































Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
ΑΤ Μάνδρας: Αστυνομικός πυροβόλησε 31χρονο άνδρα που του επιτέθηκε με μαχαίρι
Η Τουρκία σχεδιάζει σενάρια πολέμου εν μέσω των διευρυνόμενων αμυντικών δεσμών Ισραήλ-Ελλάδας, αποκαλύπτει επίσημη επιστολή
«Φωτιά» στα ενοίκια: Πού οι τιμές αυξήθηκαν έως 16,7%
Allwyn Hellas και Euroleague Basketball μαζί στον δρόμο για τη δόξα - Η Allwyn Hellas γίνεται Official Partner της EuroLeague
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ψήφιση των μεταρρυθμίσεων από το ελληνικό κοινοβούλιο είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα μπροστά αλλά το Eurogroup δεν αναμένεται να δώσει τη Δευτέρα το ok για την εκταμίευση της δόσης, υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Γιούρκι Κατάινεν.
Οπως επεσήμανε σε δηλώσεις του στη φινλανδική τηλεόραση, είναι πιθανό να υπάρξουν περαιτέρω συζητήσεις για την ελάφρυνση χρέους προτού εκταμιευτεί η δόση για την Αθήνα.
“Οι χθεσινοβραδυνές αποφάσεις ήταν ένα τεράστιο βήμα μπροστά. Δεν έχω τις τελευταίες πληροφορίες, αν λείπει κάτι, αλλά ως σημείο εκκίνησης, η Αθήνα έχει κάνει ότι έπρεπε”, σημείωσε ο κ. Κατάινεν.
“Είναι πιθανό οι υπουργοί οικονομικών του Eurogroup να αποφασίσουν σε κάποια φάση να επεκτείνουν τις ωριμάνσεις των δανείων και ίσως να δώσουν χαμηλότερα επιτόκια”, σημείωσε.
























































