ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αναδιάρθρωση Χρέους, Εκλογές, Ελληνική Κυβέρνηση, Ελληνικό Χρέος, Κυβερνητικός Ανασχηματισμός, Όλγα Γεροβασίλη,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν επίκειται ανασχηματισμός στο άμεσο χρονικό διάστημα εκτίμησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη τονίζοντας ότι μέχρι στιγμής ο πρωθυπουργός δεν έχει αποφασίσει εάν θα τον κάνει και πότε ανασχηματισμό. Σημείωσε, εξάλλου, ότι αυτά που έχει ως δεδομένα η κυβέρνηση είναι ότι στις 24 Μαΐου θα κλείσει η αξιολόγηση και αυτό που ενδέχεται να αποτελέσει συζήτηση για μεγαλύτερο διάστημα είναι το χρέος.
Σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό Ζακύνθου Stigma Radio 97,6 η κ. Γεροβασίλη ανέφερε ότι ο ανασχηματισμός είναι μια συζήτηση η οποία γίνεται στο δημόσιο διάλογο γιατί ο πρωθυπουργός είχε πει ότι σ’ ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα κριθεί το έργο των υπουργών, όπως και πρέπει να γίνεται. «Κατά την εκτίμησή μου δεν επίκειται στο άμεσο χρονικό διάστημα» πρόσθεσε.
Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στην οικονομία υπογράμμισε ότι αυτά τα οποία εφαρμόζονται και ψηφίζονται σήμερα, είναι τα συμφωνηθέντα του Ιουλίου, χωρίς ούτε ένα ευρώ επιπλέον.
«Δεν είναι επιπλέον μέτρα αυτά τα οποία έρχονται σήμερα αλλά είναι αυτά που έχουν συμφωνηθεί τον Ιούλιο» τόνισε και πρόσθεσε ότι «η συμφωνία πήρε και την έγκριση του ελληνικού λαού, τον Σεπτέμβριο».
Για την αξιολόγηση ανέφερε ότι «αυτά τα οποία έχουμε, όχι μόνο ως αίσθηση, όχι μόνο ως άποψη αλλά και ως δεδομένα με βάση τις δηλώσεις των συμμετεχόντων αξιωματούχων είναι ότι στις 24 του μηνός θα κλείσει».
«Αυτό το οποίο ενδέχεται να αποτελέσει συζήτηση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, έχει να κάνει με το χρέος» πρόσθεσε η κ. Γεροβασίλη.
Ειδικότερα, για το χρέος έκανε γνωστό ότι αυτές τις μέρες υπάρχει συζήτηση για τους άμεσους και μακροπρόθεσμους στόχους, για τις δράσεις και τα μέτρα τα οποία θα ληφθούν σε σχέση με τη διαχείριση και τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.
























































