ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με συνέντευξη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος δηλώνει: “Επιστρέφουμε στις αγορές το 2017”, κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews.
Συμπληρώνοντας, μάλιστα, τη δήλωσή του, ο πρωθυπουργός επισημαίνει: “Και ίσως θα έχουμε βγει οριστικά από τα μνημόνια πολύ νωρίτερα από τη λήξη του προγράμματος τον Αύγουστο του 2018”.
Ο Αλέξης Τσίπρας, μεταξύ άλλων λέει: “Ο μηχανισμός δημοσιονομικής διόρθωσης δεν πρόκειται να ενεργοποιηθεί και σε καμία περίπτωση δεν περιλαμβάνει απολύσεις στο Δημόσιο”, ενώ για την Τουρκία δηλώνει: “Πρέπει να καταλάβει ότι η ένταση δεν συμφέρει ούτε εκείνη, αλλά ούτε και την ευρύτερη περιοχή”.
Ο πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στη Realnews μιλά για τον Πάνο Καμμένο, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τη Φώφη Γεννηματά και τον Γιάνη Βαρουφάκη.
























































