ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ένωση Κεντρώων,


















































Νίκος Δένδιας: Το όραμα είναι η Ελλάδα να γίνει παραγωγός οπλικών συστημάτων
Οι Τούρκοι τρέμουν πόλεμο με Ισραήλ, Κούρδους και Έλληνες (Ελλαδίτες και Κύπριους)
Ο ηγέτης της Χαμάς Χάλεντ Μασάλ κάλεσε από την Τουρκία σε καταστροφή του Ισραήλ
Η Τουρκία μετέφερε νέα στρατεύματα στην τουρκο-κατεχόμενη βόρεια Συρία
Αμετακίνητοι οι αγρότες μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου: «Ας έρθουν να μας συλλάβουν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απλή αναλογική ζητεί η Ένωση Κεντρώων με αφορμή τα σενάρια περί αλλαγής του εκλογικού νόμου, και προσθέτει ότι δεν έχει αντίρρηση στο να ψηφίζουν όσοι είναι άνω των 17.
«Η τάχιστη δημοσκοπική του κατάρρευση, έχει κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητά απεγνωσμένα αλλαγή του εκλογικού νόμου. Πάγιο αίτημά μας είναι η απλή αναλογική γιατί μόνο έτσι ευνοούνται οι κυβερνήσεις συνεργασιών για το καλό της Ελλάδας», επισημαίνει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.
«Όσο για την σκέψη να ψηφίζουν και όλοι όσοι έχουν ηλικία άνω των 17 ετών είναι κάτι που ασφαλώς και δεν θα μας ενοχλούσε, μιας και στην Ένωση Κεντρώων δίνουμε μάχες κυρίως για τους νέους, για όλους εκείνους που ονειρεύονται συνθήκες ομαλές στην χώρα τους ώστε να μπορέσουν να πράξουν έργο και να μην φύγουν για την ξενιτιά», καταλήγει η ανακοίνωση.
























































