Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καμμένος: Αν δεν σταματήσει τις προκλήσεις η Τουρκία κίνδυνος… ατυχήματος

Καμμένος: Αν δεν σταματήσει τις προκλήσεις η Τουρκία κίνδυνος… ατυχήματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να σταματήσει τις προκλήσεις ζήτησε από την Τουρκία ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, καλώντας εκ νέου τη γείτονα χώρα να αντιληφθεί ότι οι προκλητικές συμπεριφορές της δημιουργούν πρόβλημα και στην ίδια, δεν βοηθούν στη βελτίωση των σχέσεων και προειδοποιώντας ξανά για τον κίνδυνο ατυχήματος.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι η Ελλάδα παρακολουθεί με πολύ μεγάλη προσοχή την έξαρση των προκλήσεων και πως οι Ένοπλες Δυνάμεις διασφαλίζουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας, αναχαιτίζοντας ό,τι εισέρχεται στο FIR Αθηνών κατά παράβαση των διεθνών κανόνων και ακολουθώντας τα προβλεπόμενα όσον αφορά στις παραβάσεις των κανόνων ναυσιπλοίας. Υλοποιούνται οι σχεδιασμοί της στρατιωτικής ηγεσίας, σημείωσε.

Επίσης είπε ότι και ο ίδιος ενημερώνει τους συμμάχους στο ΝΑΤΟ και τους υπουργούς Άμυνας της ΕΕ, σημειώνοντας ότι και με τον Τούρκο ομόλογό του προτιμά να συνομιλεί σε αυτό το επίπεδο, καθόσον, όπως είπε, εκτιμά ότι μία προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία τους δεν θα ωφελούσε. Οι αρχηγοί ΓΕΑ και ΓΕΕΘΑ επικοινωνούν με τους Τούρκους ομολόγους τους κατόπιν σχετικών οδηγιών, συμπλήρωσε.

Οι σχετικές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας έγιναν στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου, για τις εκδηλώσεις μνήμης για τη γενοκτονία των Ποντίων και των Αρμενίων που διοργανώνει το υπουργείο το πενθήμερο από 17 έως 22 Μαΐου στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν – «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...