ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ουάσιγκτον, Πρόσφυγες, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
Νίκος Δένδιας: «Είμαστε 3.500 χρόνια σε αυτόν τον πλανήτη» - «...οι Έλληνες δεν θελήσαμε ποτέ να είμαστε τμήματα αυτοκρατορίας. Δεν
Φαραντούρης-Μιχαηλίδης: Περισσότεροι από 400.000 κρυπτοέλληνες στην Τουρκία
Αλέξης Τσίπρας: Βίντεο με νέους να προτείνουν όνομα για το νέο κόμμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Και ξαφνικά η Ουάσιγκτον “γέμισε” με αφίσες της οργάνωσης Turkish American National Steering Committee (TASC).
Η οργάνωση, που παρουσιάζεται ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός ξόδεψε χιλιάδες δολάρια για να ενημερώσει τους κατοίκους της Ουάσιγκτον ότι η Τουρκία πολεμά την τρομοκρατία, αναφέροντας πρώτες τις κουρδικές οργανώσεις, τις PYD, YPG και PKK και στη συνέχεια τις οργανώσεις των τζιχαντιστών, Daesh και ISIS.
Η τουρκική οργάνωση, που σύμφωνα με πληροφορίες χρηματοδοτείται κατευθείαν από την Άγκυρα, επιχειρεί να συνδέσει τις κουρδικές οργανώσεις με το Ισλαμικό Κράτος, ενώ -ως γνωστόν- οι PYD και YPG έχουν συμμαχήσει με τους Αμερικανούς και έχουν καταφέρει τα πιο σημαντικά πλήγματα στους τζιχαντιστές.
Σε μία από τις διαφημίσεις, η Turkish American National Steering Committee… ευχαριστεί την Τουρκία επειδή… φιλοξενεί 2,7 εκατομμύρια πρόσφυγες από τη Συρία.
Η ίδια οργάνωση έχει οργανώσει και διαδήλωση εναντίον των Αρμενίων για να παραπλανήσει τον αμερικανικό λαό για την Αρμενική Γενοκτονία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει μεγάλη εκδήλωση στις 20 Ιουλίου 2016 για να εορταστεί η “ειρηνευτική επιχείρηση” του τουρκικού κατοχικού στρατού εναντίον της Κύπρου.
Η οργάνωση αποτελεί τον επιθετικό βραχίονα του Ταγίπ Ερντογάν στην Ουάσιγκτον και οι δημιουργοί της είναι όλοι οπαδοί του προέδρου της Τουρκίας, ο οποίος με τον τρόπο αυτό προσπαθεί να διαλύσει τους μηχανισμούς του Ιμάμη Γκιουλέν στις Ηνωμένες Πολιτείες.


Πηγή: Μιχάλης Ιγαντίου























































