ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κόκκινα Δάνεια, Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, Πλειστηριασμοί Ακινήτων, Πλειστηριασμός Πρώτης Κατοικίας,

















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Σαουδική Αραβία: Ο Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κοιμάται σε οχυρωμένα παλάτια - Δείτε σε βίντεο επίθεση των Χούτι σε
Η Παπαδοπούλου της ΕΛ.Α.Σ. κατέθεσε έγκληση εις βάρος του Κωνσταντόπουλου του ΠΑΣΟΚ
Περιστέρι: Στρατιωτικός γιατρός καταγγέλλει ότι η πρώην σύζυγος δηλητηρίαζε με ατροπίνη το φαγητό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με οξύτατο τρόπο αντέδρασαν οι «Καραμανλικοί» σε αυτό που αρχικά διέρρευσε ως θέση της Νέας Δημοκρατίας για τα «κόκκινα» δάνεια.
Αυτό είναι απόλυτα λογικό αν αναλογιστεί κανείς ότι μεγάλο μέρος εξ΄ αυτών είναι στεγαστικά Α’ κατοικίας που ελήφθησαν μετά 2007.
Ο Κώστας Καραμανλής είχε προχωρήσει σε μια μεγάλη κοινωνική προσφορά εφαρμόζοντας πρόγραμμα χορήγησης άτοκων στεγαστικών δανείων Α΄ κατοικίας από το οποίο επωφελήθηκαν πολλές χιλιάδες πολίτες.
Λίγο αργότερα όταν ξέσπασε η παγκόσμια οικονομική αλλά ακόμα και τότε ο Καραμανλής με προσωπικές κινήσεις πέτυχε την προστασία της α’ κατοικίας και την εξαίρεση της από τους πλειστηριασμούς θεσπίζοντας ειδικό νομοθετικό πλαίσιο.























































