ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παντελής Παντελίδης,


















































Ιρανική πυρηνική παγίδα: Γιατί οι χερσαίες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες
Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Ο γνωστός δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου βρέθηκε νεκρός σε εμβρυακή στάση, γυμνός και υπήρχε πολύ αίμα
Νίκος Δένδιας: «Ζούμε σε μια κοινωνία ισοπέδωσης» - «Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την Άμυνα της Πατρίδας» - Ισχύς μας στους
Τραμπ: Θα πλήξουμε σύντομα το «πυρηνικό οχυρό» της Τεχεράνης στο όρος Πίκαξ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καταθέσεις δύο προσώπων που βρίσκονταν το βράδυ πριν το μοιραίο δυστύχημα, μαζί με τον Παντελή Παντελίδη αναφέρουν ότι η Μίνα Αρναούτη θα οδηγούσε το μαύρο τζιπ.
Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν το πρωί της Παρασκευής στην Τροχαία Ελληνικού, ο 32χρονος αδικοχαμένος τραγουδιστής έπινε όλο το βράδυ και οι ίδιοι του συνέστησαν να μην οδηγήσει, εκφράζοντάς του την ανησυχία τους. Μάλιστα, οι μάρτυρες ανέφεραν ότι φεύγοντας ο Παντελής Παντελίδης με τις δύο συνοδούς του, είχαν την εντύπωση ότι τελικά θα οδηγούσε η Μίνα Αρναούτη.
Αυτή τη στιγμή, υπάρχει νέα τροπή στην υπόθεση σχετικά με το ποιος ήταν ο άνθρωπος που πήρε το τιμόνι του αυτοκινήτου.























































