ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέα καραγκιοζιλίκια από τον Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής προκάλεσε μεγάλη ένταση όταν αποκάλεσε «πόρνες των νταβατζήδων και των ξένων τοκογλύφων» τους υπουργούς.
Στη συνέχεια πέταξε και το cd με το πολυνομοσχέδιο στο βουλευτικά έδρανα, προκαλώντας την αντίδραση του προεδρεύοντα της διαδικασίας Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος τον ανακάλεσε στην τάξη και του έκλεισε το μικρόφωνο, λέγοντάς του ότι χρησιμοποιεί τέτοια γλώσσα την ώρα που μαθητές βρίσκονται στα θεωρεία.
Ο Κασιδιάρης συνέχισε το «σόου» προκαλώντας την αντίδραση πλέον και των υπολοίπων βουλευτών που τον αποδοκίμασαν.
























































