ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βρετανία, Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ηνωμένο Βασίλειο, Μουσουλμάνοι, Ντέιβιντ Κάμερον, Ντόναλντ Τραμπ,


















































Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης
Θυμωμένος ο Αλ. Τσίπρας με τον Μητσοτάκη: Ερημώνει τη χώρα και φέρνει ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ - Ο λαός δεν θα έχει
Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πολύ επικίνδυνα» χαρακτήρισε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον τα σχόλια του υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα του αμερικανικού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ περί επιβολής στους μουσουλμάνους απαγόρευσης εισόδου στις ΗΠΑ.
«Είναι πολύ επικίνδυνο να το λες … όπως και διχαστικό και λάθος», δήλωσε ο Κάμερον μιλώντας στην εκπομπή του τηλεοπτικού δικτύου ITV «Peston on Sunday».
Ωστόσο, πρόσθεσε ότι είναι έτοιμος να συναντηθεί με τον Τραμπ αν έρθει στη Βρετανία πριν από τις αμερικανικές εκλογές.
Τον Δεκέμβριο ο Κάμερον είχε αποκαλέσει «διχαστική, ανόητη και εσφαλμένη» την πρόταση του Τραμπ να απαγορευθεί προσωρινά στους μουσουλμάνους να εισέρχονται στις ΗΠΑ.























































