Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τετ α τετ Τσίπρα – Καμμένου στο Μαξίμου

Τετ α τετ Τσίπρα – Καμμένου στο Μαξίμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, συναντήθηκε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συνάντηση και το περιέχομενό της δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο μπορεί να εντάσσεται στο πλαίσιο της τακτικής τους συνεργασίας.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το «πάγωμα» των αυξήσεων για τα ειδικά μισθολόγια, καθώς και η εξεύρεση ισοδύναμων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ακόμη στον απόηχο της δήλωσης του Νίκου Βούτση για την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, καθώς και της απόφασης του Eurogroup, για την οποία το κυβερνητικό στρατόπεδο δηλώνει ικανοποιημένο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατζ προς την Τουρκία: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υπονομεύσει τη σταθερότητα μέσω πληρεξουσίων στη Γάζα ή αλλού»

Χωρίς συμφωνία η συνάντηση αγροτών-Μητσοτάκη – «Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις»

Ακροδεξιά θρησκόληπτη συνωμοσιολόγος η Καρυστιανού – Τάχθηκε κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών και πρότεινε δημόσια διαβούλευση για τις εκτρώσεις

Αλέξης Τσίπρας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη «εμπαίζει τους απελπισμένους αγρότες» – Αυτή είναι «πολιτική εγκατάλειψης των εθνικών συμφερόντων»

Αλέξης Τσίπρας: «Πολλοί έχοντες και κατέχοντες ξεχνούν τον πατριωτισμό μπροστά στην Εφορία και τον θυμούνται μόνο στις παρελάσεις»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...