ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Αντώναρος “καρφώνει” τον Κυριάκο με φαρμακερό σχόλιο

Ο Αντώναρος “καρφώνει” τον Κυριάκο με φαρμακερό σχόλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για μία ακόμα φορά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος “καρφώνει” την ηγεσία της ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με “φαρμακερό” του σχόλιο στο Facebook ο κ. Αντώναρος σχολιάζει πως “θα επαναλάβω αυτό που εχω πει πολλές φορές: Η Κεντροδεξιά δεν είναι χώρος αποκαταστασης αναξιοπαθούντων ΠΑΣΟΚων που ξαφνικά δήθεν μας αγαπησαν. Για να το κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο μια για πάντα”.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή στηλιτεύει το διαρκές “φλερτ” του Κυριάκου Μητσοτάκη με πολιτικά άστεγα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία βρίσκονται ένα βήμα πριν το ρεσάλτο στη Νέα Δημοκρατία με πρόσχημα τη “μεταρρυθμιστική ομπρέλα” που θέλει να ανοίξει ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νικόλας Φαραντούρης για τουρκικά «θαλάσσια πάρκα»: «Βλέπουμε τη “Γαλάζια Πατρίδα” να παίρνει, μέρα με τη μέρα, σάρκα και οστά»

Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με “Φιλίες” και κατευνασμούς»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να παντρέψει το γιο του με την Σάκκαρη

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια – Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί την πατρίδα»

Ο πανέξυπνος… διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο – Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...