Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκουρλέτης: Δεν πρέπει να υπάρχουν εμπόδια σε όσους διαμαρτύρονται

Σκουρλέτης: Δεν πρέπει να υπάρχουν εμπόδια σε όσους διαμαρτύρονται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ είναι ξεκάθαρη. Δεν θα πρέπει να υπάρχουν εμπόδια σε όσους θέλουν να διαμαρτύρονται στο πλαίσιο του Συντάγματος» τόνισε ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας σήμερα τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη για το κίνημα «Παραιτηθείτε», λέγοντας πως «είναι κίνημα στα όρια της συνταγματικής ανοχής».

Μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε ότι «»ι συνταγματικές προβλέψεις για τη διαδικασία αναθεώρησης του Συντάγματος είναι γνωστές και δεν χωρά δεύτερη ανάγνωση ή διαφορετική προσέγγιση» και τόνισε πως ο ίδιος έχει αντιληφθεί ότι «η συζήτηση που ξεκινά δείχνει την διάθεση της κυβέρνησης σε ανοιχτή προσέγγιση, προτάσεις και διάλογο».

Όπως ανέφερε ο ίδιος, ενδεχομένως να γίνουν νέες ρυθμίσεις και διατάξεις που θα προβλέπουν έναν διευρυμένο ρόλο στα δημοψηφίσματα.

Σε ότι αφορά την εκλογή Προέδρου από το λαό, ο κ. Σκουρλέτης απάντησε πως θα πρέπει να είμαστε προσεχτικοί όταν εάν θα πάμε σε μια τέτοια πολιτειακού χαρακτήρα αλλαγή, επισημαίνοντας πως στη χώρα δεν ταιριάζουν άλλα μοντέλα που ισχύουν σε άλλες χώρες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Στη Βουλή το ζήτημα της «Φωνής της Ελλάδας» με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αλβανία: Bίαιη αντικυβερνητική διαδήλωση στα Τίρανα με αίτημα την παραίτηση Ράμα

Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη

Σε αποκλεισμό του λιμανιού της Μυτιλήνης προχώρησαν οι κτηνοτρόφοι της Λέσβου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...