Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουπόλεφ Tu-95 πετά πάνω από τη Συρία και σπέρνει τον απόλυτο τρόμο (βίντεο)

Τουπόλεφ Tu-95 πετά πάνω από τη Συρία και σπέρνει τον απόλυτο τρόμο (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα τεράστιο ρωσικό βομβαρδιστικό Τουπόλεφ (Tupolev Tu-95) καταγράφηκε σε βίντεο να πετά πάνω από περιοχές της Συρίας που κατέχονται από τους φιλότουρκους ισλαμιστές.

Το Τουπόλεφ, πυρηνικό βομβαρδιστικό, βιντεοσκοπήθηκε καθώς πετούσε πάνω από την επαρχία της Ιντλίμπ, στη βορειοδυτική Συρία, μερικά μίλια απόσταση από τα τουρκικά σύνορα.

Με πλήρωμα 7 ανδρών το Τουπόλεφ είναι ένα τρομερό όπλο.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη μορφή πτήσης επίδειξης του βομβαρδιστικού, έγινε το καλοκαίρι του 1955, κατά τη διάρκεια της εορταστικής παρέλασης προς τιμήν της Ημέρας της Αεροπορίας στη Μόσχα.

Οι ξένοι εμπειρογνώμονες, έδωσαν υψηλό βαθμό στην αξιολόγηση των δυνατοτήτων του Tu-95, και το ΝΑΤΟ βάφτισε το «Τουπόλεφ» με την κωδική ονομασία «Bear» (Αρκούδα).

Το Tu–95 ήταν το ταχύτερο ελικοφόρο αεροσκάφος στον κόσμο και το μοναδικό βομβαρδιστικό τεχνολογίας turboprop που κατασκευάστηκε μαζικά παγκοσμίως.

Τη δόξα της μακροζωΐας του στους ουρανούς, ο ρωσικός γίγαντας την μοιράζεται με τον Αμερικανό συνάδελφό του, το διάσημο βομβαρδιστικό B–52.

Τα δύο αεροσκάφη πέταξαν για πρώτη φορά στον αέρα το 1952 και συνεχίζουν να παράγονται μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αξιωματούχος της Χαμάς δηλώνει ότι η οργάνωση είναι έτοιμη να συζητήσει το «πάγωμα ή την αποθήκευση» των όπλων της – Η Χαμάς θεωρεί «άμυνα» τη σφαγή της 7/10

Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» – Κοινό αμυντικό αφήγημα με Ελλάδα και Κύπρο.

Νετανιάχου: «Υπάρχει και μία τρίτη φάση, η απορριζοσπαστικοποίηση της Γάζας» – Μερτς: Η Γερμανία «θα υπερασπίζεται πάντα την ύπαρξη και την ασφάλεια του Ισραήλ»

Νετανιάχου: Συνάντηση με Τραμπ για τη «δεύτερη φάση» του σχεδίου για τη Γάζα

Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί – Το πρόσχημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr