ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα, Ντόναλντ Τραμπ, Χίλαρι Κλίντον,


















































Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ - Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι
Τραμπ: «Εντελώς απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν - Τι ζητά το Ιράν
Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
«Ο στρατός θα καταρρεύσει»: Δραματική προειδοποίηση του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου του Ισραήλ για την κρίση της επιστράτευσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρόθεσή του να συνεργαστεί με Χίλαρι Κλίντον ώστε να συζητήσουν τον τρόπο για να κερδίσουν τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασε ο Μπέρνι Σάντερς την Πέμπτη κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στον λευκό οίκο όπου έγινε δεκτός από τον Μπάρακ Ομπάμα.
Ο γερουσιαστής από το Βερμόντ σημείωσε ωστόσο, πως παρά την πρόθεσή του να συνεργαστεί με την Κλίντον και παρ’ ότι η τελευταία έχει ήδη συγκεντρώσει τον αριθμό των εκλεκτόρων που χρειάζεται για το χρίσμα στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, σημείωσε ότι θα συνεχίσει την προεκλογική εκστρατεία του συμμετέχοντας στις προκριματικές που θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον την επόμενη Τρίτη.
Ο 74χρονος Σάντερς δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι μια προεδρία Τραμπ θα συνιστούσε “καταστροφή”, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει μια στροφή της κοινωνίας προς μια “ολιγαρχική μορφή”.
Τέλος, ο Σάντερς, που συνομίλησε με τον Ομπάμα επί μία περίπου ώρα, ευχαρίστησε τον Αμερικανό πρόεδρο αλλά και τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν για την ουδετερότητα που τήρησαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και για το γεγονός ότι δεν εξέφρασαν τη στήριξή τους σε κανέναν από τους υποψηφίους.























































