ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα, Ντόναλντ Τραμπ, Χίλαρι Κλίντον,


















































Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης
Θυμωμένος ο Αλ. Τσίπρας με τον Μητσοτάκη: Ερημώνει τη χώρα και φέρνει ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ - Ο λαός δεν θα έχει
Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρόθεσή του να συνεργαστεί με Χίλαρι Κλίντον ώστε να συζητήσουν τον τρόπο για να κερδίσουν τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο Ντόναλντ Τραμπ, εξέφρασε ο Μπέρνι Σάντερς την Πέμπτη κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στον λευκό οίκο όπου έγινε δεκτός από τον Μπάρακ Ομπάμα.
Ο γερουσιαστής από το Βερμόντ σημείωσε ωστόσο, πως παρά την πρόθεσή του να συνεργαστεί με την Κλίντον και παρ’ ότι η τελευταία έχει ήδη συγκεντρώσει τον αριθμό των εκλεκτόρων που χρειάζεται για το χρίσμα στο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος, σημείωσε ότι θα συνεχίσει την προεκλογική εκστρατεία του συμμετέχοντας στις προκριματικές που θα διεξαχθούν στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον την επόμενη Τρίτη.
Ο 74χρονος Σάντερς δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι μια προεδρία Τραμπ θα συνιστούσε “καταστροφή”, προσθέτοντας ότι θα συνεχίσει να κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει μια στροφή της κοινωνίας προς μια “ολιγαρχική μορφή”.
Τέλος, ο Σάντερς, που συνομίλησε με τον Ομπάμα επί μία περίπου ώρα, ευχαρίστησε τον Αμερικανό πρόεδρο αλλά και τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν για την ουδετερότητα που τήρησαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και για το γεγονός ότι δεν εξέφρασαν τη στήριξή τους σε κανέναν από τους υποψηφίους.























































