Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλύπητο ξύλο με Άγγλους και Ρώσους στη Μασσαλία (φωτο + βίντεο)

Αλύπητο ξύλο με Άγγλους και Ρώσους στη Μασσαλία (φωτο + βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοβαρά επεισόδια με τραυματισμό τουλάχιστον πέντε ατόμων έλαβαν χώρα εκ νέου στο παλαιό λιμάνι της Μασσαλίας, μεταξύ οπαδών της Αγγλίας και της Ρωσίας, που αναμετρώνται σήμερα το βράδυ.

Η γαλλική αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον έξι συλλήψεις, ενώ όλη η περιοχή κατακλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και υδροφόρες, με τον κλεφτοπόλεμο να συνεχίζεται μέσα στα στενά της Μασσαλίας.

Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση της περιοχής, τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και ένας άνδρας υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια των επεισοδίων και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Βρετανοί και Ρώσοι οπαδοί, πετώντας μπουκάλια και καρέκλες, συγκρούστηκαν μεταξύ τους αλλά και με άνδρες των μονάδων αντιμετώπισης ταραχών στη Μασσαλία.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο Group B του Euro μαζί με τις Ουαλία, Σλοβακία και το μεταξύ τους ματς ήταν προγραμματισμένο για το βράδυ του Σαββάτου (22:00).

Τα βίντεο και οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της Pepsi

Απόφαση «α λα Τραμπ» του Μακρόν: Στην άκρα αριστερά η Ανυπότακτη Γαλλία του Μελανσόν

ΒΑ Συρία: Καμία παράδοση, καμία συμφωνία: Πώς ο Οτζαλάν επέβαλε τη συμφωνία για τη Ροζάβα

Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ επιθυμούν τερματισμό του πολέμου Ουκρανίας-Ρωσίας έως τον Ιούνιο

Εσθονία: Απαγόρευση εισόδου στη χώρα για Ρώσους που πολέμησαν στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr